ΥΓΕΙΑ

Ποια είναι η σχέση της ουσιαστικής θεραπείας με το είδος της Ιατρικής, που απευθύνεται αποκλειστικά στο υλικό μας σώμα;

Η ιατρική που ερευνά αποκλειστικά το υλικό σώμα, ποτέ δεν ανακαλύπτει τον δρόμο για μια καταλυτική θεραπεία. Οι τιμές των μηχανημάτων ΠΟΤΕ και σε καμμία περίπτωση δεν ανιχνεύουν το δρομολόγιο που ακολούθησε μια ασθένεια. Ανιχνεύουν αποκλειστικά το αποτέλεσμα. Αν όμως δεν μπορέσεις να ανακαλύψεις και να παρατηρήσεις την διαδρομή, αδύνατον να φτάσεις στην θεραπεία.

Στην διαδρομή ανήκουν αυτά που  ονομάζουμε συμπτώματα. Πονάκια ή οποιεσδήποτε εκδηλώσεις σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, αλλαγές και αποκλίσεις από το φυσιολογικό…

Κάθε σύμπτωμα που ενδέχεται να βιώσει ένα σώμα,  αποτελεί ένα ζωντανό GPS, για το τι έχει πειραχτεί και για ποιο λόγο. Κύρια υποδεικνύει ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ έχεις απομακρυνθεί από το καθαρό δυναμικό σου, από την Φύση σου.

Το ανθρώπινο υλικό σώμα σου έχει  ένα κωδικοποιημένο – προγραμματισμένο δυναμικό, από τους γονείς σου και από όλες τις προβολές και τις ερμηνείες στις οποίες εκτέθηκες από την στιγμή που γεννήθηκες. Αλλά είσαι κάτι πολύ περισσότερο. Δεν είσαι μόνο σώμα.

Υπάρχεις πέρα από τους προγραμματισμούς του σώματος και του νοητικού σου. Το σώμα σου είναι μία από τις εκφράσεις ενός πολύ ευρύτερου πεδίου που Είσαι εσύ. Αν δεν αντικρίσεις αυτήν την αλήθεια δεν είναι δυνατόν να συνδεθείς με την πανίσχυρη θεραπευτική σου δύναμη.

Θα παθαίνεις βλάβες, θα μπλοκάρεις, θα μπουκώνεις, θα βραχυκυκλώνεις, θα φθείρεται, θα πιέζεσαι… όπως κάθε software ή κάθε μηχάνημα που δυσλειτουργεί. Και η ασθένεια θα σε προσβάλλει.

Η ασθένεια συνδέεται με την  ασυνείδητη  μηχανική σου αντίδραση στην ζωή. Συνδέεται με το πρόγραμμα που είναι αποτυπωμένο μέσα σου και σε κρατά σε μια μηχανικότητα. Μηχανικά, στις ίδιες σκέψεις, τα ολόιδια συναισθήματα και τις παρόμοιες ερμηνείες που δίνεις στα πράγματα .. Ερμηνείες που σε απομακρύνουν από το δυναμικό σου.

Οι πεποιθήσεις – οι  ερμηνείες και οι δικές σου συμπεριφορές (όχι των άλλων) είναι αυτά που πραγματικά επηρεάζουν τα όργανα, την ψυχή, την υγεία και την ευημερία σου. Όταν είναι στρεβλά, στρεβλώνει και η υγεία σου.

Και αντίστροφα,

  • Αυτό που πάντα σε οδηγεί πίσω στην αναζήτηση της αλήθειας και μιας πιο ισορροπημένης ζωής, είναι γιατί πονάς, είτε σωματικά, είτε ψυχολογικά. Είναι γιατί φθάνεις σε αδιέξοδα.
  • Αρχίζεις να αναζητάς την αλήθεια, όταν αρχίζει να μην σου  βγαίνει η χαρά και η αληθινή ικανοποίηση, να μην βιώνεις ησυχία. Την στιγμή που συνειδητοποιείς ότι παλεύεις μέσα από υποκατάστατα (χρήμα, σχέσεις, αγορές, φαγητό, σεξ… η λίστα είναι άπειρη).

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

  • Δυσκολευόμαστε να βγούμε από την ζώνη άνεσης μας και τις εξαρτημένες μας συμπεριφορές, Αυτό που έχουμε συνηθίσει σε όλα τα επίπεδα.
  • Εστιάζουμε αυθόρμητα και μόνιμα σε εμάς και το κλειστό μας περιβάλλον.
  • Δεν έχουμε μάθει να συνεργαζόμαστε, θέτοντας απλά τα όρια μας.
  • Δεν γνωρίζουμε τους νόμους της φύσεως και πώς τελικά μπορούμε νε έλξουμε την υγεία, την ευημερία, την καλή τύχη.

Δεν τα διδαχτήκαμε αυτά. Μεγαλώσαμε μέσα σε στρεβλώσεις. Και η ενοχή δεν μας βοηθά ν’ αλλάξουμε.

ΠΩΣ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ;

Παρατήρησε την φύση και μάθε να συνδέεσαι με την Γη και τις καθαρές χρυσές συχνότητες που σε συνδέουν με αυτή. Συντονίσου με αυτές και καλλιέργησε την ικανότητα να εκπέμπεις μέσα από τις δονήσεις της αγάπης. Αυτό και μόνο, θα σε προστατεύσει και θα σε συντονίσει με την σειρά του, με καθαρά και ευοίωνα δυναμικά. Ανεξάρτητα από οποιοδήποτε πνευματικό σύστημα και διδασκαλία,  μπορείς απλά και αυθόρμητα να ξεκινήσεις να ασκείσαι σε αυτό.

Τύχη & Ευημερία

…έλκεις, όταν συντονίζεις την ζωή σου  με τους Φυσικούς νόμους.

Την αληθινή πληροφορία την φέρεις μέσα σου, καθώς αποτελείς κι εσύ ένα κομμάτι της φύσης. Έτσι, είσαι σε θέση ανά πάσα στιγμή να την ανασύρεις. Είναι κάτι απλό, αν και όχι εύκολο, αφού έχει να κάνει με την διάθεση και ουσιαστική απόφασή σου να αλλάξεις σκέψεις, συνήθειες, τοποθετήσεις… Απλά να ΑΛΛΑΞΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΣ.

Όταν  αλλάζεις, μετασχηματίζεις τον εαυτό σου και αλλάζεις τον κόσμο, αφού είσαι αναπόσπαστο κομμάτι του…

“Ο αληθινός Σοφός που γνωρίζει την Φύση του Σύμπαντος, χρησιμοποιεί τον ΝΟΜΟ ενάντια στους νόμους:  Το ανώτερο, ενάντια στο ευτελές. Μέσω της Αλχημείας, μετατρέπει ότι είναι δυσάρεστο  σε πολύτιμο και μ’ αυτό τον τρόπο κερδίζει.  Μύηση είναι όχι φαντασίες, τρελά όνειρα ή φαντασμαγορικά οράματα, αλλά η σοφή χρήση των Αληθινών Δυνάμεων ενάντια στον “προγραμματισμό”, ξεφεύγοντας έτσι από τον πόνο στα κατώτερα επίπεδα, προς την συνειδητή δόνηση στα Ανώτερα. Η μετατροπή (και όχι η παράτολμη άρνηση) είναι το Όπλο του Σοφού”.

 Από το Κυμβάλιον…