Ας πάρουμε λοιπόν τις θέσεις μας …
Είμαστε ακόμη ζωντανοί…

και το 2012 τελειώνει, μαζί με όλη την παραφιλολογία του… και άλλες πιο καίριες   οπτικές απλώνονται πλέον για το μέλλον μας.

Θα ολοκληρώσουμε όμως τις βασικές θεωρίες μας, αν και αυτές είναι σαν την Λερναία Ύδρα (μία «κόβεις» δύο φυτρώνουνε), γιατί θα τις βρίσκουμε μπροστά μας:

Θεωρία λοιπόν 3η και 4η και 5η …..

Υπάρχουν ήδη  ισχυροί διαστημικοί φίλοι, όπως  και ισχυρές πνευματικές οντότητες που επιθυμούν να βοηθήσουν και να μας σώσουν από την άγνοιά μας, πριν αυτοκαταστραφούμε ή μας καταστρέψουν οι εχθρικοί εξωγήινοι.

Στο πλαίσιο αυτό , πιθανολογείται ότι θα κατέβουν επίσης οι Ολύμπιοι, με υπερόπλα και αστρόπλοια να βοηθήσουν. Ειδικά εμάς τους Έλληνες.

Παράλληλα, έχουμε αρχίσει να εισχωρούμε στην λεγόμενη μπάντα φωτονίων και η δυνατή ακτινοβολία του φωτός θα μας ξυπνήσει έτσι κι αλλιώς. Μια ωραία πρωία θα έχουν εξαφανιστεί όλα τα κακώς κείμενα ως δια μαγείας. Το σκοτάδι θα υποχωρήσει  και δεν θα μας ξαναενοχλήσει ποτέ πια.

Λοιπόν:

  1. Δεν μπορούμε να βγάλουμε κανένα συμπέρασμα από αυτά που γνωρίζουμε ήδη, γιατί δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι έχει γίνει στο μακρύ παρελθόν. Η ιστορία, έτσι όπως την διδασκόμαστε είναι απολύτως ελλιπής και άρα παραπλανητική.

  2. Οι πληροφορίες που έχουμε είναι αποσπασματικές.

  3. Δεν γνωρίζουμε σε καμία περίπτωση τι θα γίνει στο μέλλον, επειδή το μέλλον ΤΟ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΑΣ.


Γι' αυτό χρειάζεται να προχωρήσουμε πολύ προσεχτικά, ειδικά τώρα!!

Γιατί βρισκόμαστε ανάμεσα σε δύο τεράστιους κύκλους  και σε τέτοια διαστήματα παλιοί λογαριασμοί κλείνουν.

Πολλά, μοιραία καταρρέουν για να αναδυθούνε νέα, και μεγάλες αλλαγές έπονται.

Αυτός ο χειμώνας αντιστοιχεί στο στοιχείο νερό (όπως και κάθε χειμώνας), σε περίοδο κυοφορίας, αλλά και σε «ΚΕΝΟ» διάστημα, το πλέον σημαντικό των τελευταίων 25.920 χρόνων, ανάμεσα στον παλιό ΕΝΙΑΥΤΟ (μετάπτωση ισημεριών του πλανήτη μας) και το ξεκίνημα ενός νέου.

Έχουμε λίγο χρόνο ακόμη στην διάθεσή μας, αλλά  και την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ν’ αλλάξουμε τα κακώς κείμενα (αποκλειστικά αυτά που αναλογούν στον καθένα μας), σπέρνοντας σε αυτήν την τόσο σημαντική περίοδο κυοφορίας, νέα, άριστα δυναμικά για το μέλλον...

Ας πάρουμε λοιπόν τις θέσεις μας στο υπέροχο ταξίδι αυτής της αλλαγής.

ΚΑΛΗ, ΔΥΝΑΤΗ, ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ!
Back to top