“Το Μάτι της Δύναμης!”

 

Πριν ξεκινήσω την θεραπευτική, αρκετά χρόνια πίσω, πίστευα πως οι περισσότεροι άνθρωποι θά ΄θελαν να είναι υγιείς και πως θα έκαναν ο,τιδήποτε για να θεραπευτούν και να βγουν από την κατάσταση του πόνου.

Τώρα, μετά από όλα αυτά τα χρόνια, έχω μάθει από τα περιστατικά μου, ότι η θεραπεία κάθε ανθρώπου (όσον αφορά το σώμα αλλά και την ζωή του) έχει να κάνει με το πόσο πραγματικά επιτρέπει στην δύναμη να ρέει μέσα στο σύστημά του.

Η υγεία και η θεραπεία έχει να κάνει με την ερώτηση «είμαι εγώ αυτός που παίρνω την απόλυτη ευθύνη της ζωής μου; Πόσο συνειδητός θέλω να είμαι;»

Ε! Αυτό είναι πολύ τρομακτικό για τους ανθρώπους… και υπάρχουν πολύ συγκεκριμένοι λόγοι.

Αυτό κατάλαβα από τους θεραπευόμενους που επιστρέφουν ξανά και ξανά επιθυμώντας υποσυνείδητα να ανακουφίζονται και όχι να θεραπεύονται ολοκληρωτικά από τα τραύματα και τις ασθένειές τους.
Ενισχυόμενοι και από την κοινωνία που υποστηρίζει και ενισχύει στον υπέρτατο βαθμό την ασθένεια και την τραυματολαγνεία.

Ο λόγος όμως που συμβαίνουν κάποια πράγματα στο σώμα ή στην ζωή μας, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ, ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΙΣ. Τα πράγματα ΔΕΝ χτίζονται γύρω από μας, χτίζονται ΜΕ εμάς. Είμαστε όλοι μαζί μέσα σ’ αυτό.

Και χρειαζόμαστε να ΧΩΝΕΨΟΥΜΕ ότι πάνω απ’ όλα είμαστε ενεργειακά όντα με τεράστια δύναμη να επηρεάζουμε τα πράγματα.

Ο καθένας χρειάζεται να έχει απόλυτη εξουσία επί του εαυτού του και της ζωής του, ΤΩΡΑ, που έχουμε έρθει στο μάτι του κυκλώνα.

Υπάρχει ακόμη καιρός να αλλάξουμε την κατάσταση στον κόσμο, όλοι μαζί ενωμένοι, άνθρωποι από όλο τον κόσμο. Η μεγάλη φωτεινή οικογένεια.

Η συγχώρεση και η διάλυση των παλιών τρόπων και τραυμάτων είναι μία μυστικιστική πράξη της ψυχής. Είναι το μοναδικό πράγμα που σταδιακά επιτρέπει στην δύναμη και την ενέργεια να ξεκινήσει πάλι να ρέει μέσα στο σύστημα μας.

Πάμε να ενώσουμε τα χέρια και να δώσουμε στην ζωή και στους συνανθρώπους μας τον καλλίτερό μας εαυτό.

Να φτερουγίσουν και πάλι οι άγγελοι ολοζώντανοι ολόγυρα….
Κι ας είμαστε σε εγρήγορση! Πρώτα θα ακούσουμε το φτερούγισμα μέσα στο σκοτάδι…

Σας περιμένω με χαρά, να μιλήσουμε για όλα αυτά, στο διαδικτυακό “OPEN DAY”!
Την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου και ώρες : 19:00-21:00

Δημοσιεύθηκε στην BLOG, ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.